PETRUS' ZOMER CONCERTEN

Vier zaterdagen: vier concerten.

In augustus 2023 stond de Sint Petrus' Bandenkerk te Diemen in het thema van klassieke muziek. Elke zaterdag betraden musici de bühne om de mooiste klassieke muziek ten gehore te brengen. Bekijk de programma pagina om de musici te leren kennen.

Wie weet tot volgend jaar?

Programma

5 augustus - 20:00 uur

Duo Oomen/Walter

12 augustus - 20:00 uur

Jorinde Gray, Jurriaan Klapwijk & Patrick Karten

19 augustus - 20:00 uur

Marselje Duo

26 augustus - 20:00 uur

Dividivi3

Nieuws

24-08-2023

Op naar de laatste

Nog één concert te gaan, en dan zitten de Petrus’ Zomer Concerten er op. Dan hebben we maar liefst vier zaterdagen op rij de Sint Petrus’ Bandenkerk omgetoverd tot een concertzaal, met iedere avond niet één concert, maar twee concerten in één. Wij vonden het tot nu toe fantastisch, en kijken uit naar wat nog komen gaat. Maar wat vond jij ervan? Als je naar één of meer van de concertavonden bent geweest help je ons enorm door een review achter te laten op Google.

Daarnaast kan je ons volgen op Facebook en Instagram, zodat je altijd helemaal op de hoogte bent.

Alvast veel dank voor je steun. We hopen dat we aankomende zaterdag samen met jouw de laatste staande ovatie mogen geven, en laten we daarna nog een drankje doen. Hopelijk tot zaterdag!

02-08-2023

Het aftellen is begonnen

Zaterdag is het zo ver: dan beginnen de Petrus’ Zomer Concerten. Het programma is rond, het opbouwen is begonnen. Nog drie nachtjes slapen voor Hedwig Brieffies, Mark Walter en Heleen Oomen het eerste concert verzorgen. Het volledige programma vind je hier.

Kaartkopers die hun tickets via de website gekocht hebben ontvangen de vrijdag voor het concert een e-mail met instructies. Heb je nog geen tickets gekocht? Doe dat dan snel! Online zijn de tickets goedkoper dan aan de deur, dus je helpt vooral jezelf ermee.

Graag willen we je vragen zo min mogelijk met de auto te komen. Er is beperkt parkeerplek, dus kom lopend of maak zo veel mogelijk gebruik van de fiets of het openbaar vervoer.

Als je vragen hebt, kijk dan vooral ook even hier. Bij de veel gestelde vragen vind je misschien al het antwoord waar je naar op zoek was. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Volg je ons trouwens al op Facebook en Instagram? Als trouwe nieuwsbrieflezer ontvang je het grote nieuws, zoals aankondigingen, natuurlijk als eerste, maar op de social media wordt er vaker wat geplaatst. Zo wisten de social volgers bijvoorbeeld als eerste van onze samenwerking met Brouwerij Het Klooster!

We kijken er enorm naar uit. Hopelijk tot zaterdag!

07-07-2023

We hebben het al eens benoemd: ook studenten-musici krijgen de kans om op te treden tijdens de Petrus' Zomer Concerten. We hebben in het Conservatorium van Amsterdam een partner gevonden die deze musici verzorgt.

Leer ze kennen

5 augustus - Hedwig Brieffies - Meer informatie

12 augustus -  Aarón Ormaza Vera - Meer informatie

19 augustus - Lionel Lutgen - Meer informatie

26 augustus - Diana Sanz Pascual - Meer informatie